Marlaine Verhelst’s

Poppen vakantie en workshop Parijs 2021

Een van de hoogtepunten ieder jaar weer is voor mij de Poppenvakantie in Cernay La Ville in het Parc de la Haute Vallee de Chevreuse vlakbij Versailles en Paris. Gedurende deze week maken we een complete pop in zelfhardende klei, inclusief kleren. Als alternatief kunt u ook werken met porselein (boetseren van hoofd, handen en voeten). De volgende week is van 29 mei – 5 juni 2021

Indrukken van de vorige jarenNeem contact met me op

De poppenvakantie en – workshop week vindt  plaats in Cernay La Ville in het Parc de la Haute Vallee de Chevreuse. Cernay la Ville ligt vlak bij Parijs en Versailles. Op 10 minuten van de workshop locatie ligt een treinstation. Naar het centrum van Parijs is het 45 minuten.

Tijdens de workshop week maken we een volledige pop van zelfhardende klei, inclusief de aankleding. Als alternatief programma is het mogelijk om te boetseren in porselein (zonder het gebruik van mallen) : we boetseren het hoofd, de handen en de voeten.

Aankomst: zaterdag 29 mei 2021
Vertrek: zaterdag 5 juni 2021
Taal: Engels en Nederlands
Prijs:  is inclusief  6 dagen workshops, verblijf, welkomstmaaltijd, ontbijt, koffie en thee tijdens workshop uren and uitgebreide Franse lunches.

Er is (beperkte) ruimte beschikbaar voor familie, partners, vrienden. 

Neem contact met me op
Cernay la Ville terrain
Cernay la Ville terrain