29
Dec
11

bloemetje

De afgelopen weken heb ik regelmatig een bloemetje gekocht maar eigenlijk was ik er meestal niet erg tevreden over. Nou wil ik eerlijk gezegd ook niet de hele stad af gaan sjouwen als ik bloemen nodig heb.

Maar nou heb ik een bloemenzaakje gevonden waar je helemaal blij van wordt: Gracias Bloem Living in het winkelcentrum van de Blaak. Ze maken boeketten en bloemstukjes in leuke bonte kleurcombinaties, zoals oranje met rose en paars. Het bloemstukje dat ik er kocht voor mijn nieuwe buurvrouw lijkt een beetje op het stukje op de foto, maar dan met kleine kleine appeltjes en gewikkeld in schors. Ze noemden het een bloementaartje. Het was ook nog eens heel betaalbaar.

Nou maar hopen dat Janneke de bloemen net zo leuk vindt als ik 🙂


0 Responses to “bloemetje”


  1. No Comments

Leave a Reply
memberships