01
Jan
11

Eerste Poppenshow in Praag

Mijn vriendin Bohdana organiseert met de Czech Doll Club in samenwerking met Bernina van 1 t/m 3 april 2011 de eerste Praagse poppenshow.

Het wordt een tentoonstelling met ook een poppenwedstrijd daaraan gekoppeld. Er komen in ieder geval een paar russische poppenmaaksters naar deze show.

Uit Amerika is Patti Medaris Culea uitgenodigd om les te komen geven. Ik kijk er naar uit om haar te ontmoeten want ik ben ook uitgenodigd om les te komen geven! Mijn twee workshops waren in no time volgeboekt. Natuurlijk gaan er ook poppen mee. Zoveel als er in mijn koffer kunnen. En zoon Sem en zijn vriendin Fleur gaan misschien ook mee.

Dit word mijn eerste bezoek aan Praag.

Voor meer informatie kijk je op de website van de Czech Doll Club of neem je contact op met Bohdana:
bohdana.klatilova@gmail.com


0 Responses to “Eerste Poppenshow in Praag”


  1. No Comments

Leave a Reply
memberships