Cursussen

Workshop week in Frankrijk

By oktober 30, 2010 maart 9th, 2020 No Comments

Wat was het weer leuk! Redelijk fris maar we hebben wel veel zon gezien. Ondanks de stakingen en demonstraties in Frankrijk vanwege het verhogen van de pensioenleeftijd van 60 naar 62 jaar (!) liep alles op rolletjes. Janny had weer heerlijk voor ons gekookt met als hoogtepunt een schotel van wild zwijn, en als goede tweede uiteraard de canard.
Binnenkort staan de foto┬┤s op mijn website. Hierbij alvast een groepsportet met een van de twee honden. Op deze foto aan de rechterkant ook mijn man Ton en mijn zoon Sem. Hannah kon er dit jaar helaas niet bij zijn. Links staat Frans, de man van Ineke, onze steun en toeverlaat.
Bedankt Lia, Cathy, Catherine, Martha, Terry, Maggie, Erica, Ellen, Francisca, Hester en Ineke voor jullie gezelligheid en creativiteit.
Volgend jaar is de poppenvakantie niet in de herfst maar van 11 tot 18 juni. Leuke tijd van het jaar. Ik heb er nu al zin in.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply