26
May
11

creatief met textiel

Vind jij textiel ook zo leuk? Doe er eens wat mee! Naast het maken van poppen geef ik creatieve cursussen waarin je op allerlei manieren met textiel bezig bent bij  CVK Roosendaal , Noord Brabant. We werken met textiel, maar ook met rubber of papier. Met verschillende materialen en technieken. Het resultaat kan een gebruiksvoorwerp zijn, zoals een sieraad of een tas, of een object. Maar altijd heel persoonlijk. Op mijn website  http://marlaineverhelststyling.nl kun je enkele resultaten bewonderen.
Op de foto  een werkstuk van Daniele Boon: een in groffe pixels omgezette foto van twee pruimen die daarna in textiel vierkantjes is vertaald.
Het nieuwe seizoen start in september en er is ook een korte kennismakingscursus waarin je met vilt, rubber en organza werkt.


0 Responses to “creatief met textiel”


  1. No Comments

Leave a Reply
memberships