Algemeen

Tilburg Zingt

By april 29, 2011 maart 9th, 2020 No Comments

Dochter Hannah is naar een feestelijk gebeuren op de avond voor Koninginnedag: Tilburg Zingt. Dat wordt dit jaar, overgewaaid uit Antwerpen, voor de achtste keer gehouden in het centrum van Tilburg. Op papier leek het erg leuk: met zijn allen in de open lucht uit volle borst van die liedjes meezingen die iedereen kent. En soms komt Guus Meeuwis zelf meezingen.

Dus vorig jaar ging ik mee. Samen met 12000 (!) andere mensen want Hannah was er met al haar vrienden en vriendinnen en de moeder van Jet ging immers ook mee. Het was, zelfs met mobiele telefoons, een hele klus om elkaar te vinden. Bij WELKE lantaarnpaal ?????????? En toen we dorst kregen werd het pas echt gezellig: kartonnetjes met plastic “glazen” bier, die halfleeg geklotst waren in het gedrang voordat de groep terug was gevonden.
Ik ging voortijdig weg, vanwege het gedrang en het bier in plastic glazen dat niet te drinken was, en toen ik struikelend en duwend mijn weg zocht door de menigte op weg naar mijn fiets, zag ik pas hoeveel volk er op de been was. Eng.
Ik hoop dat Hannah het leuk heeft vanavond. Ze had er heel veel zin in.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply