Algemeen

Mijn eerste kleinkind!

By maart 16, 2011 maart 9th, 2020 No Comments

Eindelijk een eerste kleinkind op komst, weliswaar in de vorm van een Maine Coon katje dat de naam “Koekebakker” heeft gekregen. Hij schijnt naar iemand vernoemd te zijn maar niet naar zijn opa en oma, want dat zijn wij en wij heten geen van beiden koekebakker.

Onze zoon en zijn vriendin kunnen het katje over een paar weken op gaan halen. Intussen verdiepen zij zich in het opvoeden van katten en schaffen alles aan wat een kat ook maar eventueel nodig zou kunnen hebben: een grote kattenbak, maar ook een kleintje voor op reis. En speelgoed. Zie plaatje (en dit is geen grap).

De kleine wordt binnenkort mee naar ons gebracht want de opvoeding wordt serieus aangepakt en het katje moet wennen aan reizen en vreemde omgevingen.

Nou ja, ik neem aan dat ik van een adoptie kleinkind evenveel kan gaan houden dan van een echt 🙂

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply