DABIDA

DABIDA wedstrijd

By februari 22, 2008 maart 9th, 2020 No Comments

Vanaf de oprichting ben ik lid en bestuurslid van DABIDA: www.dabida.eu
DABIDA is een vereniging voor Nederlandse en Belgische poppenmakers. Het doel van DABIDA is het promoten van poppen maken als kunstvorm. Op 6 april 2008 is er weer de jaarlijkse DABIDA dag -met expositie en demonstraties- in Essen op de Nederlands-Belgische grens bij Roosendaal. Het belooft weer een fantastische dag te worden.
Het leuke van DABIDA is dat er weer meer gebeurt op poppengebied. Zo heeft DABIDA voor volgend jaar een wedstrijd uitgeschreven met het thema ‘Lente’. Aan deze wedstrijd kan iedereen deel nemen die poppen maakt, je hoeft daarvoor geen lid van DABIDA te zijn. Deelname is gratis. De beste 10 inzendingen komen op de DABIDA website en de 3 beste worden ten toon gesteld op de DABIDA dag in 2009. Daar wordt ook de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Wij zijn erg benieuwd. Op de website van de DABIDA staat meer over deze ‘Doll Award’. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me ook altijd mailen.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply