Cursussen

Workshop bij Parijs

By november 1, 2008 maart 9th, 2020 No Comments

Mijn jaarlijkse workshop bij Parijs was weer een feest. Naast Ans, Erica, Ineke, Marie en Tosca uit Nederland (Ans en Erica dit jaar voor de vijfde keer), was Sharon uit Australiƫ gekomen, Marla uit Canada, Gayle en Leslie uit de Verenigde Staten en Kristina uit Wit Rusland. Ze waren vergezeld door verschillende familieleden die niet de cursus volgden maar waren meegekomen om vakantie te vieren bij Parijs en Versailles. Het weer was mooi, met zelfs een paar zomerse dagen en dat in de herfst. En de wijn was heerlijk natuurlijk. De resultaten van de workshop mogen er ook weer zijn:
Foto’s van de workshop 2008
De volgende workshop bij Parijs is van 24 – 31 october 2009.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply