Cursussen

Geslaagd creatief weekend Noordwijkerhout

By maart 31, 2009 juli 5th, 2020 No Comments

Afgelopen weekend ben ik weer voor een creatieve cursus in Noordwijkerhout geweest bij congrescentrum Leeuwenhorst. Ik kom daar al 15 jaar. Dat weet ik zo goed omdat ik van Hannah in mijn kraambed lag toen er voor het eerst overleg was over deze weekends.
Het weer werkte niet echt mee en jammer genoeg stonden er nog niet veel bollenvelden in bloei, maar verder was het fantastisch zoals altijd. Het is niet echt een cursus maar alle deelnemers kiezen hun eigen project om lekker ongestoord een heel weekend aan te kunnen werken. We hebben een prachtige zaal met alle comfort waar het binnen de kortste keren een enorme puinhoop is met onze tempex, klei en kantjes. Maar vreemd genoeg mag ik er nog steeds terug komen. Het personeel is er bijzonder vriendelijk en behulpzaam, de hotelkamers zijn luxe en het eten is er verrukkelijk.
Van een cursus komt een cursus. In dit geval een Beestencursus (de zondagen 17 mei, 7 juni, 21 juni en 5 juli) en een Porseleincursus (weekend 23 en 24 mei). Beiden gewoon bij mij in Tilburg.
Volgend jaar in april is er weer een creatief weekend in Noordwijkerhout. Ik heb er nu al zin in!

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply