DABIDA

Dabida dag 2010

By maart 14, 2010 juni 25th, 2020 No Comments

Het is weer bijna zover, de DABIDA dag 2010 komt eraan.  Op 11 april van 10.30 tot 16.30uur. De entree voor volwassenen bedraagt 5 Euro, 65-plus 3 Euro en kinderen tot 12 jaar (onder geleide) een Euro. Dit keer gehouden op een nieuwe lokatie: de Steenfabriek in Gilze. De Oude Pastorij in Essen werd helaas te klein. Maar deze oude gerestaureerde steenfabriek is een waardige en sfeervolle opvolger.
Er zal weer genoeg te zien zijn. Naast het werk van de vertrouwde DABIDA gezichten enkele nieuwe leden, speciale gast de franse poppenmaakster Virginie Ropars, doorlopend demonstraties, een poppenspeurtocht voor de kinderen en de drie prijswinnaars van de DABIDA Poppenprijs 2010. De bekendmaking van de eerste prijswinnaar zal op het eind van de dag plaats vinden.
Er is catering aanwezig en voor de reizigers met het openbaar vervoer is er een taxi service opgezet vanaf station Gilze-Rijen. Daarvoor moet je je wel even vantevoren via de website aanmelden.
Mocht je in de gelegenheid zijn de DABIDA dag te bezoeken, het is echt de moeite waard

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply