Films

Alice in Wonderland

By juni 7, 2010 maart 9th, 2020 No Comments

Ik ben eindelijk naar Tim Burtons Alice in Wonderland geweest:

http://www.youtube.com/watch?v=8B7s01DpBTg Hannah was al eerder met een vriendin gegaan en nu ben ik met twee cursisten gaan kijken. En dat was uiteindelijk veel beter. Hannah vond de film maar zo zo, maar wij hebben met open mond zitten genieten. Die tweeling! Johnny Depps makeup! Die kleding! Dat konijn! Alice in haar wapenuitrusting!

Ik hoef helemaal niet te weten hoe ze dit gemaakt hebben. Ik laat me gewoon meevoeren in deze wonderlijke wereld. Dit is een film die ik zeker nog vaker wil zien.
Hoewel ik absoluut niet van plan ben om zelf een van de figuren te gaan maken moet ik zeggen dat de film heel inspirerend is.

Op de foto zie je Erica van Noorts versie van de Mad Hatter.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply