Creatief

vest opgeknapt

By augustus 16, 2013 maart 9th, 2020 No Comments

jillok

Op www.pinterest.com vond ik deze foto van een Jill Sander trui. Die gouden streep, dat lijkt wel acrylverf. Goed idee!

handok

Een tijdje terug had ik een product met chloor geknoeid op een zwart vest. Resultaat: rode(!) spetters. Je ziet het nog een beetje boven op deze foto. Ik probeerde deze spetters na elke wasbeurt met zwarte viltstift weg te krijgen maar het bleven bruine vlekken. Dus nu acrylverf erover! In eerste instantie dacht ik aan geometrische vormen maar ineens kwam ik op het idee van een handafdruk. Ik probeerde het eerst met metallic antraciet maar dat zag er uit als zilver. VEEL te opvallend. Toen zwart er over heen. Door het verschil in materiaal zie je zwart op zwart ruim voldoende. Aan de andere kant ook  maar een handafdruk geverfd. Ik denk dat het wel op 30 graden te wassen is.

Next Post
polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply