Tentoonstelling

Bijna tijd voor Praag!

By september 22, 2023 No Comments

Op 3-5 november 2023 vindt Doll Prague weer plaats, georganiseerd door Bohdana Klatilova. Ik verheug me erg op. Bohdana maakt er weer een prachtige tentoonstelling van. Als je er meer van wilt weten kijk dan even op de website. Niet in het Nederlands te zien maar wel in het Engels en in het Frans (!).
Ik ben de tel kwijt maar voor mij misschien al wel de achtste keer dat ik daar heen ga en nu de tweede keer na corona. Afgelopen jaar ben ik helaas wel met corona thuisgekomen uit Praag.

Dit is de officiele poster.
Op de lijst met deelnemers zag ik Caroline van Stiphout en Viktoria Kostina van DABIDA. Gezellig!

NIADA is dit jaar heel goed vertegenwoordigt met Stephanie Blythe, Larry Blount, Christine Shively Benjamin, Anna Zueva, Juliet Pelukh, Tamara Pivnyuk, Eva Hodinkova en ons nieuwste NIADA lid Renata Golazsewska Adamczyk.
Allemaal op onderstaand affiche, die Cindee Moyer voor ons heeft gemaakt als catalogusblad.

Het thema van de tentoonstelling in Praag is “De wijsheid van mythen en legenden spreekt ons tot op de dag van vandaag nog steeds aan”. Een mondvol. Dus voor NIADA hebben we ervan gemaakt: “The tale of NIADA”.
Europese poppenkunstenaars krijgen de kans om in Praag een NIADA Critique aan te vragen.

Bohdana organiseert ook elk jaar een populaire poppen- en berenwedstrijd waarvoor ik voorzitter van de jury ben en de prijzen uitreik. En er zijn weer verschillende cursussen. Ik geef dit jaar mijn cursus over gezichtsuitdrukkingen.

Wie weet, misschien tot ziens in Praag! Ik ga er in ieder geval weer een leuk lang weekend van maken

Marlaine Verhelst

Author Marlaine Verhelst

More posts by Marlaine Verhelst

Leave a Reply