DABIDA

Stemmen voor de DABIDA Award

By februari 3, 2009 maart 9th, 2020 No Comments

Afgelopen weekend was de sluitingsdatum voor de DABIDA AWard 2009. Er zijn meer dan 50 inzendingen binnen gekomen, allemaal van hoog niveau. Alle DABIDA leden hebben inmiddels foto’s van de inzendingen gekregen (zonder de namen van de inzenders er bij). Het was een feest om al die mooie poppen te bekijken maar ook heel moeilijk om de beste 10 er uit te kiezen. Want waarop moet je ze beoordelen?: Het best bij het thema (Lente) passend? Technisch het beste? Het beste idee? Het beste materiaalgebruik?
Ik heb gekeken naar wat we meteen aansprak: waarbij je meteen ‘OOH’ denkt, ook al is het maar een klein ‘oohtje’. Gelukkig is mijn stem er maar een van de vele want alle DABIDA leden stemmen onafhankelijk van elkaar voor de beste 10. Vanaf volgende week zijn deze beste 10 op de DABIDA website te zien. In maart worden de 3 beste inzendingen daarvan bekend gemaakt en op de DABIDA dag van 5 April wordt hieruit de uiteindelijke winnaar gekozen.

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply