DABIDA

Hannie Sarris doll award

By oktober 28, 2010 maart 9th, 2020 No Comments

Vanaf nu heet de jaarlijkse DABIDA poppen prijs de Hannie Sarris Award. De bekende poppenmaakster Hannie Sarris was de eerste voorzitster van DABIDA. Zoals waarschijnlijk bekend is zij afgelopen mei overleden. Op deze manier willen wij haar eren en voor altijd aan DABIDA verbinden.

De winnaar van vorig jaar is Sandra Orteaga uit Spanje. Haar prijswinnende poppen staan op deze foto. De tweede plaats was voor Tonia Wezerijn uit Nederland en de derde plaats voor Nefer Kane uit Frankrijk.

Nog tot 1 februari kun je insturen voor de Hannie Sarris Award, dit keer met als thema Tijd. Meedoen aan deze wedstrijd is in eerste instantie een uitdaging aan jezelf. Kijk voor meer informatie op de DABIDA website http://www.dabida.eu/page.php?page=Award2011

polle

Author polle

More posts by polle

Leave a Reply